15 COMPTES DE FOTOGRAFIA DE VIATGES D'INSTAGRAM QUE RECOMANO SEGUIR

les millors fotografies de viatge d'Instagram



 

Avui publico una cosa diferent, que no té una relació directa amb cap viatge o escapada que hagi realitzat, sinó que per primer cop m’endinsaré en el món de les xarxes socials, concretament Instagram, que amb més de 1.000 milions d’usuaris és la tercera xarxa social més utilitzada, i és una de les que està més de moda en l’actualitat.

Al ser una xarxa social pensada per a compartir fotos, és obvi que la fotografia de viatges hi encaixa a la perfecció, de manera que hi trobareu molts comptes dedicats a compartir fotografies de viatges. Atès que la fotografia és una afició que m’agrada, a Instagram m’hi trobo còmode i em dedico tant a compartir les fotos dels meus viatges i escapades, com a seguir comptes que també comparteixen fotografies de viatges.

Precisament en la present publicació vull donar-vos a conèixer 15 comptes de fotografia de viatges d’Instagram que fa temps que segueixo i que en més d’una ocasió m’han inspirat algun viatge o escapada. He d’aclarir que sóc conscient que és un llistat “injust”, en què he deixat fora altres comptes d’Instagram que segueixo i que també tenen fotos molt inspiradores i de gran qualitat.

Abans de passar amb aquests 15 comptes us deixo l’enllaç al meu compte d'Instagram , a veure si em doneu molts “likes” i així tindré moltes més possibilitats d’esdevenir un “influencer” professional.

Bé, ara sí, som-hi amb la meva recomanació d’aquests 15 comptes de fotografia de viatges d’Instagram,

 

1- M Teresa Trilla 

La M Teresa té un do especial per la fotografia, i és capaç de fer retrats, monuments o paisatges de qualsevol racó del món. Una de les seves debilitats és el seu gos, que de tant en tant l’acompanya en els seus viatges i és el protagonista d’algunes fotografies.

 

2- Persigue tus sueños 

L’Óscar també ens pot sorprendre amb qualsevol instantània, ja sigui amb el retrat d’un somriure seductor, amb una parada de menjar al carrer d’algun país sudasiàtic, o bé amb una vella màquina d’escriure a l'aparador d’una botiga.

 

3- Raconets

La Tònia és una gran experta en fotografia, i amb la seva càmera sap captar l’angle perfecte d’un tramvia de Lisboa o de les aigües cristal·lines d’una cala de Menorca. Una de les seves grans especialitats és la gastronomia, i les seves fotos de menjar fan venir aigua a la boca i unes ganes immediates d'anar directament al restaurant a tastar els plats que ha fotografiat.

View this post on Instagram

#Lisboa de #noche me mata...

A post shared by raconetsbytonia (@raconetsbytonia) on


4- Jordi Canal-Soler

El Jordi, que no només és un bon fotògraf, sinó també un bon escriptor que ja ha publicat alguns llibres de viatges i aventures, sempre em deixa meravellat amb els extensos reportatges fotogràfics dels seus viatges, el darrer dels quals és de l’illa de Pàsqua.

 

5- Xus Boya

Si hi ha alguna cosa que m’agrada especialment del compte d’Instagram de la Xus són les seves espectaculars fotografies de Londres, New York i Andorra.

 

6- lalbertet

No vaig descobrir l’Albert a través d’Instagram, sinó que el vaig conèixer en una sortida que vaig fer a la Garrotxa, i de seguida em vaig fixar que portava un bon equip de fotografia. Vam començar a parlar de fotografia i ens vam passar els respectius comptes d’Instagram. Les seves fotos són de les que deixen a un bocabadat, especialment les de les Dolomites.

 

7- Soniarivaher

La Sònia té una gran capacitat de sorprendre'ns, amb un variat repertori de fotos: des de l'espectacular interior d'un monestir ortodox de Bòsnia i Hercegovina o unes gorges de Macedònia del Nord, fins a una "macro" d'un insecte.

View this post on Instagram

Cuevas en Piusa (Estonia) .. Son unas cuevas de arena y cuarzo que esta en una pequeña zona del sureste de Estonia, cerca de la frontera de Rusia. .. Allí se encuentra la mayor concentración de murciélagos hibernantes de toda Europa Oriental .. Es una de las actividades más famosas de la región de Estonia en Põlva. .. Allí, en la ciudad de Orava, se ha creado un centro de visitantes que es la puerta de entrada a las cuevas, pero solo a día de hoy dejan entrar unos metros. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . . . . . . #travelawesome #borntotravel #baltic #exploretheworld #piusacaves #eesti #earths_playground #best_ worldplaces #travelestonia #cuevadearena #TopEuropePhotos #livingeurope #confurgonetamolamas #orava

A post shared by ➖Sonia Rivarola➖ (@soniarivaher) on

 

8- Pau Gala

En Pau és un altre “crack” de la fotografia de viatges, i el seu tema predilecte són els monuments, les fotos dels quals serien ben mereixedores de sortir publicades a les pàgines de la prestigiosa revista National Geographic.



9- Milcamins

La Mercè fa molts anys que viatja i que fotografia molts racons del nostre planeta; segur que guarda com un tresor els negatius de les seves fotos de viatge, quan encara no existia o just començava la fotografia digital. Té una especial debilitat per Àfrica, continent que ha visitat en nombroses ocasions, i que ha immortalitzat en diverses fotografies que ha penjat a Instagram.

 

10 – Risling

Les fotografies de viatge de l’Eloi són una meravella per a la vista: des d’una increïble posta de sol al Delta de l’Ebre, o una aurora boreal a Noruega, fins a un ”skyline” nocturn de la ciutat japonesa d’Osaka.

 

11- Esperits viatgers

La Montse ha visitat 73 països, una xifra més que considerable i en el seu equipatge mai falta la càmera. Al seu compte d’Instagram podreu contemplar espectaculars i originals fotografies d’alguns dels indrets més recòndits del planeta, on poca gent s’hi ha endinsat.

View this post on Instagram

El viatge segueix i de 🇮🇳 prenem direcció a l'Himalaya, 🚙 del sostre del món, l'anhelat Mt. Everest fins a Lhasa, ciutat mítica. Carreters sinuoses per les q és difícil avançar amb certa celeritat, caldrà tenir paciència i prendre's el viatge com l'oportunitat única de veure com es transforma el paissatge. La xafogor de la densa jungla nepalí o els camps de té de Darjeeling deixen pas a les grans muntanyes del Planeta amb el seu clima fred i sec. Un llarg viatge ens porta fins a Lhasa. Passejar pels seus carrers fa evident una esquerda dins la societat: tibetans i xinesos conviuen en tensa armonia. Però la ciutat ens acull en un dia radiant de cel blau inítid q la puresa del aire encara el resalta més. Un regal. Pels carrers noies tibetanes engalanades amb els vestits tradicionals: el Bangdan. Robes de llana i colors que matitzen la seva base fosca; collars, arrecades, penjolls, combinant turqueses, corals, Jades, Plata i àgates. Un acurat vestit tribal molt ben cuidat... Les seves trenes identifiquen el seu origen: viu de la pastura o del camp. Cabells llargs, rostre vermellós i maquillat, cell negres gruixudes i ulls grans. És la dona del altiplà. Descripcions d'una aprenent a nòmada. 📷: Lhasa. Tibet ________________________________ #EVTravel #travelinspiration #traveler #travel #viatjantpelmon #catalans_viatgers #viatgers #lhasa #catalanspelmon #viajes #viakeros #gapyear #roadtothedream #roadtrip #traveltheglobe #traveltherapy #igtravel #igportrait #portraits #portaits #portraitphotography #travelphotoblog #travelphotographers #travelphoto #igportrait #igtravel #travelawesome #globelletravels #adventure #travelexpert #travelexperience #travelexpert #tornaremaviatjar

A post shared by EV Travel (@eviatgers) on

 

12 – El Próximo Destino

La Meritxell és una gran “influencer” – un mot que no m’agrada gaire utilitzar -, i una prova d’això són els més de 24.000 seguidors que té al seu compte d’Instagram. Afortunadament no veureu fotos seves de “postureig”, malgrat sigui una tendència gairebé obsessiva i molt de moda per part de molts “influencers”. Porta acumulades milers de milles i centenars d’hores de vol i en són un petit reflex les seves espectaculars fotos d’una platja paradisíaca al Carib o del Taj Mahal, però alhora també ha publicat fotos de pobles amb encant de Catalunya.

View this post on Instagram

Y cada atardecer así ... sin filtros. 💜🖖🌍

A post shared by Meritxell Beltrán (@elproximodestino) on


13 – Mneussa

La Neus és una experta fotògrafa, amb una gran sensibilitat. Al seu compte d’Instagram hi trobareu des d’una bella panoràmica d’una cala de la Costa Brava, o els canals de Venècia, fins un espectacular paisatge del Parc Nacional de Jasper, al Canadà.

View this post on Instagram

💦🌊🌲 El Lake Louise vist des de davant de l’Hotel Fairmont, amb la glacera Victoria al fons, el vaig poder fotografiar amb un munt de tonalitats diferents perquè, durant l’estona que hi vam estar, va anar canviant de colors a mesura que passaven els núvols i segons si feia vent o no. Una meravella que no m’hauria cansat d’observar en un dels llacs més fotografiats de les Rocalloses del Canadà. 📌El Louise és al Parc Nacional de Banff, Patrimoni de la Humanitat des del 1984 🇨🇦🇨🇦 . . . 📸 2016/07/14 . . . #lakelouise #lakelouisecanada #albertacanada #rockiemountains #canadianrockies #canadianrockies🇨🇦 #paradisecanada #rockies #canada #banff #banffnationalpark #banffcanada #visitcanada #parks #parkscanada #unesco #unescoworldheritage #unescoworldheritagesite #patrimonidelahumanitat #paradisecanada #catalanspelmon #ilovecanada #iphonephotography #explorecanada #myheartcanada #rscanadào16 #landscape_lovers #natgeotravel #iamatraveler #dia194

A post shared by Neussa (@mneussa) on


14- Ahora toca viajar

La Cristina i el José Alejandro són els creadors de Ahora toca viajar i són uns grans aventurers, que van estar gairebé 2 anys viatjant per Centre-Amèrica i Sud-Amèrica. Els reportatges fotogràfics que publiquen dels seus viatges i escapades són fantàstics: Lanzarote, Japó, Estocolm...



15 -  Clicaventura

Finalitzo aquestes 15 recomanacions de comptes de fotografia de viatges d’Instagram amb la Mar, que junt amb la Meritxell, són les més “influencers” del present llistat. De la Mar m’agraden especialment les seves espectaculars fotos dels paisatges de les rutes de senderisme que ha fet.

View this post on Instagram

Los Pirineos son algunas de mis montañas🏔favoritas, tanto del lado español 🇪🇸como del francés 🇫🇷. ✨✨ Una de las rutas que más me gustan del Pirineo Francés es la del Lago de Gaube. ✨✨ La ruta empieza en Pont d'Espagne, en la cabecera del valle de Cauterets y, va ascendiendo por un camino pedregoso, que discurre por el interior de un bosque 🌳 hasta llegar al lago. ✨✨ El lago de Gaube se encuentra en un entorno precioso, rodeado de montañas de más de 2.500 m de altitud. ✨✨ Hay mucha gente que no quiere hacer la ascensión a pie 🥾y sube hasta la Hôtellerie du Lac de Gaube, utilizando el telesilla de Pont d'Espagne, ya que desde allí se llega en unos 20 minutos al lago. ✨✨ ¿Subirías a pie o tomarías el telesilla? . . . . . #lacdegaube #gaube #francia #france #pyrenees #mountainlovers #outdoorlovers #lake #lago #naturelovers #landscape #hiking #pirineofrances #cauterets

A post shared by MAR VARA - AUnClicDeLaAventura (@clicaventura) on

 

 

Comentaris

  1. Grans comptes! Jo te'n recomano un, el de la Isabel. Una dona que assegura que no es considera fotògrafa però que les imatges que pren demostren el contrari. Té un do innat per la fotografia, ei sota el meu punt de vista. https://www.instagram.com/navarraaviles/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi. Gràcies pel teu comentari i per la teva recomanació, que la tindré en compte. Salutacions. Dani

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

10 LLOCS MÀGICS DE CATALUNYA RECOMANATS PER 10 BLOGGERS

4 RUTES SENDERISTES FÀCILS PEL BERGUEDÀ

10 CIUTATS EUROPEES QUE EM TENEN EL COR ROBAT